Back to All Events

SoPact Impact Day

  • Röda Kvarn 7 Karlsgatan Helsingborg, Skåne län, 252 24 Sweden (map)

Den 11 december bjuder SoPact in till en förmiddag kring kreativitet, innovation och transformation. Med denna SoPact Impact Day summerar vi tre års erfarenheter och lärdomar från att stötta 42 sociala entreprenörer i Skåne och blickar framåt i en tid där digital transformation och samskapande innovationsprocesser bidrar med lösningar på komplexa samhällsutmaningar. 

Välkommen till anrika Röda Kvarn, där dagen inleds med kaffe och mingel och därefter ett samtal om entreprenörskap som motor för transformation och innovation i en föränderlig värld. I samtalet deltar Sara Damber, social entreprenör och grundare av stiftelserna Friends och Reach for ChangeStefan Ytterborn, serieentreprenör grundare av POC och CAKESasa Farkas, social entreprenör och grundare till ApParkingspotJoakim Jansson, en av grundarna till DigJourney och Annette Melander Berg, Näringslivsdirektör i Helsingborgs stad.

Efter fika och mingel med nya och gamla bekantskaper presenterar de sociala entreprenörer som deltagit i SoPacts acceleratorprogram i Helsingborg sina sociala företag.

Psyapp – Oscar Jorman
MyEsteeme – Leslie Alfredsson
Timely Consulting – Alma Raissova
Altenius Social Innovation – Christian Altenius
Peers Bridge – Faisal Albinali & Charbel Tawk
Psykbussen – Maria Samuelsson
Future Fashion Collective – Jian Chen Jephsson
Viable Mindset – Jonas Fröjd 

Later Event: December 11
HBG TECH